Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

20/03/2020

Campanya solidària de donacions COVID-19

Hem posat en marxa una campanya solidària de donacions per fer front a la COVID-19. Per elaborar el certificat de donació, envia un correu electrònic a ssubirachs@fphag.org indicant el teu nom i cognoms o nom de l'empresa, el NIF, i l'adreça de correu postal.

Com pots col·laborar?

Fent davantals i manguitos de plàstic

TUTORIALS per fer davantals i manguitos (PDF)

Podeu portar aquest material elaborat al bus que hi ha estacionat a l'Hospital.

Envia material

Quin material necessitem? Material sanitari: mascaretes (també FFP2 i FFP3), bates d’un sol ús de màniga llarga i tancades, bates impermeables de màniga llarga, guants, hidrogel o solucions hidroalcohòliques, respiradors.
També necessitem màscares de busseig de Decathlon per usar-les com a respiradors per a casos lleus (actualització: campanya de recollida de màscares de busseig tancada).

On podeu portar el material? 

Nou punt de recollida! Autobus cedit per l'empresa KH Lloreda (KH7). Està davant de l'Hospital de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i dissabtes davant de L'Esclat Supermercat de Granollers de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores (carrer de Roma, 3 - cantonada carrer de Lluís Companys- al costat de la Ronda Sud).

Teniu disponibles 3 telèfons informatius, operatius de dilluns a divendres de 9 a 15 hores:

  • 665 31 40 93

  • 634 27 83 79 

  • 675 69 49 37

També podeu enviar un correu electrònic a donacions(ELIMINAR)@fphag.org.

Fer un donatiu:

Pots fer una donació per comprar material, medicació i actius necessaris: cal tramitar-la al compte corrent de Banc de Sabadell: IBAN ES40-0081-5197-59-0001009610 o be utilitzar la nostra plataforma de pagament a través del següent enllaçIndicant com a concepte COVID 19.

També hem posat en marxa una campanya a migranodearena.org, la podeu consultar en aquest enllaç.

Moltes gràcies!

Pujar